sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kirjallisuusblogin alkusanat: rehellinen lukupäiväkirja uudesta ja vanhemmasta kirjallisuudesta

Hei hei, 

tervetuloa lukemaan blogiani. Täällä tietokoneen näppäimistöä naputtelee tiedonhaluinen ja utelias humanistinainen, joka rakastaa kirjallisuutta ja kirjastoja. Luen paljon ja olen tehnyt muistiinpanoja lukemistani kirjoista jo vuosien ajan. Lukemisen lisäksi nautin myös kirjoittamisesta, joten oman blogin luominen on alkanut tuntua luontevalta tavalta yhdistää nämä kaksi mielenkiinnonkohdetta. 

Kirjallisuusblogin perustaminen merkitsee itselleni kirjoihin liittyvien ilon tunteiden ja pettymysten jakamista muille kirjallisuuden ystäville kuin myös jatkuvaa oppimista kirjallisuuden, kirjoittamisen kuin myös valokuvaamisen alueella. 

Pidän tärkeänä tuoda esille kaikenlaista kirjallisuutta eri vuosikymmeniltä ja vuosisadoilta. Laitan kuitenkin etusijalle lukulistoissani uutuudet. Kerron rehellisen mielipiteeni kirjoista, joista olen tykännyt kuin myös kirjoista, jotka olen jättänyt kesken tai saanut luettua loppuun, mutta jotka silti eivät ole kolahtaneet juuri minuun. Pyrin löytämään jokaisesta lukemastani kirjasta jotakin sanottavaa. 

Kiitos, että luit tähän asti. Tästä se alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti